You are currently viewing Sådan får du en billigere forsikring

Sådan får du en billigere forsikring

Forsikringer er en af de der ting, du skal have, selvom det nogle gange kan virke lidt ligegyldigt. Der sker jo ikke noget med dit hus, din bil eller dit helbred, vel? Men når uheldet er ude, så er det altså bare rart, hvis du er dækket godt ind. Heldigvis behøver forsikringer ikke at koste en bondegård! Læs med her, så får du nogle gode tips til, hvordan du får en billigere forsikring. Og tjek om du kan få en billigere forsikring her.  

udregn pris

Lav din egen research

Der er ikke rigtig nogen nem og hurtig vej til en billig forsikring. Det kræver sin tid og research at finde de bedste tilbud. Men alles behov er forskellige, og derfor skal deres forsikringer også være det. Så start med at forholde dig til, hvad du egentlig skal bruge af forsikring. Har du fx meget elektronik, der skal indgå i din indboforsikring? Så sigt efter at finde den billigste forsikring med dette krav! Det kan spare dig en masse penge, hvis du sørger for, at dine forsikringer er skræddersyede til dine behov, så du ikke betaler for noget, du ikke skal bruge. 

Følg med i dine forsikringer

Undersøgelser viser, at meget få danskere skifter deres forsikring, selvom de betaler for meget. Det skyldes, at de er for dårlige til at holde sig opdateret omkring deres forsikringer. Du må ikke falde i den samme fælde. Hvis du har fundet en forsikring, du tænker er den rigtige for dig, så skal du stadig være opmærksom på, at forsikringspriser ændrer sig hele tiden. Derfor bliver du nødt til at være sikker på, at din forsikring fortsat er den rigtige for dig. Ellers skal du have skiftet den ud, så du ikke betaler for meget for noget, du kan få billigere andetsteds. 

lommeregner

Saml alle dine forsikringer ved det samme selskab

Rigtig mange forsikringsfirmaer tilbyder rabatter, hvis du samler alle dine forsikringer hos dem, fremfor kun at have en enkelt eller to. Hos mange firmaer ligger besparelserne på hele 10-30%, hvis du samler dine forsikringer. Har du mange forsikringer, så kan det altså hurtigt blive en kæmpe besparelse, som du ikke sådan skal kimse ad. Så når du indhenter tilbud på forsikringer, så sørg for at få tilbud på dem alle samlet ved de firmaer, du henter tilbud fra.

Vil du have endnu flere tips og tricks til, hvordan du får en billigere forsikring? Så følg linket længere oppe.