You are currently viewing Forsikr dig selv imod pludselige hundehvalpe med viden om hunhunde løbetid

Forsikr dig selv imod pludselige hundehvalpe med viden om hunhunde løbetid

Det er altid godt at være forbedret især, når det omhandler et andet væsen, som man skal til at tage sig af. Sidder du med tankerne om at få dig en hund, specifikt en hunhund, og vil du gerne vide alt hvad der er at vide inden du får dig din lille nye veninde hjem? Når du har valgt at få dig en hunhund er den mest indlysende og måske skæmmende del, som man gerne vil være informeret om hunhunde i løbetid.

Hvorfor er viden om hunhunde løbetid vigtig?

Og hvorfor er det egentligt vigtigt at vide noget om hunhunde løbetid. Det er vigtigt, fordi det altid er ejeren, der står tilbage med ansvaret, hvis din hunhund bliver drægtig. Det er også vigtigt, fordi det kan være med til at afskrække dig og afklare dine bekymringer.

Hvordan undgår jeg en gravid hunhund?    

Noget, som er vigtig at du er opmærksom på er hvornår din hunhund er i løbetid og det er fordi i denne periode udskiller din en bestemt duft, som fortæller hanhunde, at hun er i løbetid og det tager ikke lang tid for en hanhund at få færden og sådan en fætter kan godt finde på at stikke af for at komme tæt på din hunhund. Så det bedste du kan gøre for din hunhund i løbetid er at holde et skarpt øje med hende. Hvis du har din hund i snor, er du sikker på at hun er i sikkerhed hos dig hele tiden. Desuden kan det være en fordel at gå ture steder I ikke plejer at gøre og samtidig undgå steder med mange hunde på engang – her er der nemlig større chance for ikke at have kontrol.

Gode råd til hunhunde løbetid

Der er ikke mange, som er opmærksomme på, at en hunhund i løbetid også påvirkes psykisk. Derfor kan det være en god ide at give hende mere opmærksomhed i denne tid og hvis du har tanker om at bruge en hundeblev, skal hun først gøres tryg ved denne.