You are currently viewing Sådan forsikrer du dine børn

Sådan forsikrer du dine børn

Alle har brug for forsikringer, men det kan være svært at overskue hvilke. Det gør sig ikke mindst gældende, når familien vokser, og man ikke længer kun skal tage vare på sig selv. Lige pludselig har du måske også børn, der skal forsikres.

Den billigste forsikring

Husk børnenes egne forsikringer

Modsat hvad mange tror, kan du nemlig ikke bare gå ud fra, at dine børn er dækket af jeres familie- eller indboforsikring. Indboforsikringen er nemlig lavet specifikt til at dække familiens indbo, hvis du eller dit barn er skyld i at andre kommer til skade. Hvad du i stedet bør lede efter, er en såkaldt ulykkesforsikring. Her er dit barn dog heller ikke del af din egen, om end helt små børn nogle gange er dækket på en særlig måde.

Børneulykkesforsikringer dækker godt- Også når de er på efterskole

I stedet bør du hurtigst muligt få lavet en ulykkesforsikring for dit barn. Den slags kan til gengæld gælde helt indtil de er enten 21 eller 25 år gamle, og den gælder både når de er hjemme eller i skole. Hvis dit barn drømmer om et efterskoleophold som det, man kan læse om på skolenfor.dk, vil en ordentlig ulykkesforsikring altså også dække dem der, selvom de er langt væk og under andres beskyttelse.

Dæk gymnastik og spring på efterskole

Gå på jagt efter de billigste forsikringer for hele familien

Desværre bliver de årlige udgifter til forsikringer selvfølgelig ikke mindre af lige pludselig også at skulle dække børn. Heldigvis er der også tilbud og fordele at hente ved at være en hel familie. Brug derfor gerne en smule tid på at finde en forsikring, der er fordelagtig for jer som familie i både pris og dækningsgrad. Det kan for eksempel være, at de giver jer et nedslag i prisen, fordi i er mange. Særligt hvis et at børnene gerne vil gå på for eksempel e efterskole med gymnastik og spring, kan det dog også være en god ide at finde en fordelagtig forsikring, der dækker netop den slags. 

For eksempel kan det være rigtig rart med en børneulykkesforsikring, der giver såkaldt strakserstatning. Det vil altså siges, at der strakt udbetales fra forsikringen i tilfælde af knoglebrud, tandskader eller lignende. Særligt når det kommer til børnenes forsikringer, er håbet selvfølgelig, at man aldrig kommer til at få brug for dem. Alligevel er det en god ide at have dem samt være sikker på, at man har de bedste billigste og mest dækkende.