You are currently viewing Få professionel hjælp til elinstallationer og undgå skader

Få professionel hjælp til elinstallationer og undgå skader

Undgå skader i hjemmet eller virksomheden og få efterset jeres elinstallationer i ejendommen. Der opstår hvert år mange skader og brandulykker på grund af gamle elinstallationer. Det kan være ledninger og kabler, der ikke er dækket af, eller løse forbindelser der gør, at brand kan opstå. Få professionel hjælp til el-installationer. Det kan være alt fra eftersyn af el-installationer til nedgravning af kabler

Brug altid en autoriseret el-installatør

Uanset hvilken type el-opgave der er tale om, er det vigtigt at, du får udført el-opgaven af en professionel og autoriseret el-installatør. Så er du på den sikre side, hvis du får brug for at få dækket skaden af dit forsikringsselskab. En autoriseret el-installatør sikrer, at dine el-installationer altid er vedligeholdt og overholder de gældende love og krav til el. 

nedgravning af kabler

Hvilken elektriker skal du vælge?

Der findes mange forskellige typer el-opgaver. Det handler i høj grad om tillid, når du vælger en elektriker. Et firma med flere elektrikere ansat har typisk meget bred erfaring at trække på og forskellige typer kunder, de kan servicere. Det er en fordel, at elektrikerne har stor erfaring, så de kan fejlsøge og rette fejl hurtigt, hvis der er risiko for brand i forbindelse med elinstallationen. Derudover er det vigtigt, at din elektriker kan rykke hurtigt ud, for det er sjældent, at man kan undvære el i lang tid ad gangen. Vælg derfor en lokal elektriker med erfaring indenfor alle typer el-opgaver.  

Få skjult og nedgravet dine kabler

Elkabler gør ikke noget godt for det æstetiske udseende på din ejendom. Derudover kan de udgøre en risiko for skader, hvis de ligger løst, og folk kan snuble over dem. Få dine kabler skjult eller gravet ned af en el-installatør, så det bliver gjort sikkert og professionelt. Træk for eksempel kabel fra huset til skuret og få det gravet ned, så det ikke ligger løst på jorden. Der er mange muligheder for at optimere elinstallationer på din ejendom. Spørg din elektriker til råds.

Slip for besværet og lad din elektriker klare forsikringssagen

Er uheldet ude som følge af en el-skade, kan det være uoverskueligt at skulle håndtere en forsikringssag samtidig med, at der skal ryddes op på ejendommen, hvis en elinstallation har forårsaget en brandskade eller lignende. Lad din elektriker stå for alt papirarbejdet med dit forsikringsselskab. 

el-arbejde til erhverv

Få udskiftet din eltavle, hvis den er af ældre dato

Mange ældre ejendomme har ældre eltavler. Det kan betale sig at få efterset jeres eltavle og overveje, om det er tid til at få den udskiftet til en nyere og mere brandsikker model. Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af eltavle og få en pålidelig og holdbar eltavle installeret af en professionel og kyndig elektriker. Det kan betale sig med sikre elinstallationer.